Terug

Volg Shownieuws

Dit waren dé showbizzbreuken van 2019

Nieuws

21 dec 2019, 12:40

Behalve mooie huwelijken, baby’s die zijn geboren en prestigieuze prijzen die zijn gewonnen, was 2019 niet voor iedereen alleen maar voorspoed en geluk. Jammer genoeg waren er ook koppels die besloten een punt achter hun relatie te zetten.

Monica Geuze en Lars Veldwijk

Het was eind 2016 nog niet zo lang uit met rapper Lil Kleine toen Monica Geuze werd gespot met voetballer Lars Veldwijk. Op Snapchat ging een filmpje rond waarin de twee intiem waren gezien samen. De relatie lijkt van korte duur als begin 2017 door het management van Monica wordt bevestigd dat twee uit elkaar zijn. De reden hiervoor zou zijn de lange afstand want Lars voetbalde op dat moment in Noorwegen.

Toch lijkt een paar maanden later alles weer koek en ei tussen Monica en Lars. Op Instagram plaatst ze een foto van hen samen om hem te feliciteren met zijn verjaardag. “Ik hou van je,” schrijft de vlogster bij de foto.

https://www.instagram.com/p/BYCbqftnNzG/

Dat de twee graag een gezinnetje wilden, hebben ze nooit onder stoelen of banken gestoken. Monica wilde altijd jong moeder worden dus het was dan ook niet gek toen zij eind 2017 bekend maakten dat ze een baby verwachten. 12 juli 2018 wordt hun schattige dochtertje Zara-Lizzy geboren. Het was voor Monica haar eerste kind, Lars had al een zoontje uit een eerdere relatie. Inmiddels is de kleine meid alweer 1 jaar oud.

Eerder dit jaar leek het nog alsof Monica en Lars in het huwelijksbootje gingen stappen, maar in november besluiten ze toch om een punt achter hun relatie te zetten. Zowel Monica als Lars delen het bericht. “Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!”, schrijven ze. Op dit moment leven de twee nog om en om in hetzelfde huis, maar Monica vertelt in een vlog dat daar in 2020 verandering in gaat komen.

https://www.instagram.com/p/B44yQ2vBSG8/

Dave Roelvink en Julia Mekkes

Ruim drie jaar waren Dave en strafrechtadvocate Julia een setje. Al vrij snel gingen de tortelduifjes samenwonen en bleek dat Dave niet echt een huisman was. De meeste taken in huis werden voor hem gedaan door Julia, maar hun relatie leek daar niet onder te lijden aangezien ze begin dit jaar nog stapelverliefd voor de camera van Shownieuws stonden.

Eerder dit jaar leek gezinsuitbreiding niet ver weg toen ze samen een huis kochten in Landsmeer, maar het bleek toch te rommelen tussen Dave en Julia. Toen Julia bij Boxing Stars, waar Dave maanden voor getraind had, niet in het publiek zat, leek er wat aan de hand. Dave volgde haar opeens ook niet meer op Instagram en hij had alle foto’s van hen verwijderd.

Eind oktober bleek toch echt de bom gebarsten voor het stel wanneer Julia op Instagram bevestigt dat ze niet meer samen zijn. De roddels dat ze Dave zou hebben verlaten voor iemand anders, stopt ze in de doofpot. “Lieve mensen, vol ongeloof zit ik te lezen hoe de media los aan het gaan is. Ik heb Dave niet “verlaten” en er is absoluut geen ander in het spel. Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim 3 jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij.”

Na de breuk werd bekend dat Dave in hun huis zou blijven wonen. Hierdoor brak een lastige periode aan voor Julia. Ze heeft inmiddels nog geen eigen plekje kunnen vinden omdat een huis kopen lastig gaat met haar salaris. Ze laat via Instagram weten dat ze nu tijdelijk bij haar moeder woont tot ze haar eigen paleisje heeft gevonden.

Romy Monteiro en Django

Misschien wel de meest onverwachte break-up van 2019 is die van Romy Monteiro en Django van Rijn omdat de twee hoteldebotel van elkaar leken en zelfs verloofd waren!

De dochter van Antje Monteiro werd in het voorjaar van 2017 ten huwelijk gevraagd door de marinier. Ze waren toen een jaar bij elkaar. Aanvankelijk zouden de twee in de zomer van 2018 elkaar het jawoord geven, maar het was moeilijk om een datum te prikken. Begin januari kwam het nieuws naar buiten dat ze uit elkaar zijn. Op Instagram meldt Romy dat ze “met veel liefde voor elkaar” hebben besloten om hun verloving en relatie te beëindigen. “We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde.”

https://www.instagram.com/p/BsV7w-Jn15u/

Inmiddels is Romy smoorverliefd op fotograaf Jasper Suyk. ”Dol op jou, vanaf het eerste moment dat ik je zag, elke dag sindsdien,” jubelt ze bij een fotocollage van hen samen. Even later deelt ze nog een foto met het bijschrift: ”Aller liefste, met het mooiste zieltje, leukste mensje dat je bent @jaspersuyk.” De tortelduifjes zijn laatst samen naar Thailand geweest, maar die vakantie liep niet helemaal zoals gepland…

André Hazes en Monique Westenberg

De meest besproken break-up van dit jaar is bij veruit die tussen André en Monique. De twee hadden al langer problemen in hun relatie en in september onthulde André dat hij niet meer samenwoonde met zijn vriendin en zoontje. ”Het is gewoon goed zo. We leven gewoon even apart. We weten allebei dat dat even het beste voor ons beiden is,” liet hij toen weten aan Shownieuws. Hij liet toen al weten dat hij niet wist of ze weer bij elkaar zouden komen.

Niet veel later leek het toch weer beter te gaan met de twee toen ze samen met kleine André op vakantie gingen naar Bonaire. Wat tijd samen was alleen niet genoeg om hun relatie te lijmen. Met verdriet bevestigt André begin november dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn.

André heeft inmiddels de liefde gevonden bij Bridget Maasland. Monique liet via Instagram weten dat dit voor haar als een shock kwam. Toch proberen de twee kleine André op nummer 1 te zetten en hebben ze daarom goed contact.

https://www.instagram.com/p/B4p3Z7qABJY/

Wesly Bronkhorst en Esmee  

Ook voor volkszanger Wesly Bronkhorst en zijn vriendin Esmee was dit jaar de koek op. In augustus vertelde de zanger aan de Privé dat ze niet voor elkaar bestemd bleken. ”We houden zielsveel van elkaar, maar niet genoeg om samen door te gaan. We gaan los van elkaar verder met ons leven,” zegt hij in het weekblad. ”Esmee was heel belangrijk voor me. Ik baal enorm dat het niet gelukt is. Na een jaar is de koek op.”

Donny Roelvink en Amijé van der Laan 

De liefde tussen Donny en Amijé was plots over na een lange tijd van geheimzinnigheid. Het koppel deed mee aan Temptation Island VIPS waar Donny viel voor een van de verleidsters, waarna de twee kort uit elkaar waren. Later vonden Donny en Amijé weer, om dit jaar definitief uit elkaar te gaan.

De relatie strandde terwijl Amijé door Azië reisde. “Ondanks de rotte situatie dat ze niet hier was, was het wel beter”, blikte Donny terug. “Ik heb haar nog niet gesproken, maar hoop dat ze een goede reis heft gehad,” vertelde hij toen aan Shownieuws.

Inmiddels is Donny gelukkig in de liefde met Janice Blok. Ze hebben onlangs hun eerste video samen opgenomen waarin ze vertellen na te denken over een nieuwe stap in hun relatie.

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau

De geruchten gingen al langer dat het niet goed ging met de twee en op 5 maart kwam het nieuws naar buiten dat Wesley en Yolanthe gaan scheiden, na een huwelijk van bijna negen jaar en een zoontje Xess Xava. Het management liet toen aan Shownieuws weten: “Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan. Zij hopen op respect voor hun privacy.”

Het stel is uit elkaar maar juridisch gezien zijn ze nog niet gescheiden. Ze zijn in gemeenschap van goederen getrouwd wat betekent dat hij zijn vermogen van bijna veertig miljoen moet delen met Yolanthe.

Maan de Steenwinkel en Tony Junior

Op kerstavond maakten Maan en Tony Junior bekend dat zij een punt achter hun relatie hebben gezet. Beide lieten op hun Instagram weten dat ze besloten hebben om hun eigen weg te gaan en dat er verder geen sensatie bij hun breuk zit. Ondanks houden ze ontzettend veel van elkaar en kunnen ze altijd bij elkaar aankloppen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.