Terug

Volg Shownieuws

'Dit wordt de winnaar van Big Brother 2022'

Nieuws

3 feb 2022, 21:30

Big Brother is weer enkele weken onderweg. De grote vraag is natuurlijk wie de opvolger wordt van Jill. We hebben mogelijk al het antwoord...

LoveReality.nl houdt de 'power rankings' bij van het programma. Ze checken wie het populairst is en van wie de kans het grootst is dat hij, zij of hen als eerste afvalt. En wat blijkt, Grace is inmiddels de populairste deelnemer!

Waar veel kijkers zich in het begin erg ergerden aan de flamboyante bewoner, zijn ze volgens LoveReality.nl nu gek op haar. "De comeback is compleet! Wat komt Grace van ver, want na de eerste uitzending van Big Brother leek ze een gedoodverfde eerste afvaller. De Braziliaanse heeft zich echter opgericht en hoe! Iedereen kan haar waarderen; de bewoners maar ook de kijker. Het zou helemaal geen verrassing zijn als ze de show wint!"

Jill

In het vorige seizoen werd bewoonster Jill naar het ziekenhuis gebracht nadat ze onwel was geworden. Zij kon na een week terugkeren en won uiteindelijk (zie video's bovenaan de pagina en hieronder).

De finale van Big Brother
0:31
De finale van Big Brother

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.