Terug

Volg Shownieuws

Dit zegt Fred zelf over de overval

Dit zegt Fred zelf over de overval

Nieuws

18 nov 2020, 12:35

Fred van Leer reageert zelf op Instagram op de mislukte overval bij hem thuis. "Ze hebben vanmorgen getracht mij te overvallen, twee jongens in PostNL-pakjes en een pruik op, een hele lelijke by the way", vertelt de stylist in de video die je hierboven ziet.

"Ik ben bedreigd met een vuurwapen. Ik heb geen klappen gekregen. Weet je wie wel klappen hebben gekregen? Die gasten die beneden aan de trap lagen. Ik ga nu aangifte doen."

Fred blijft positief. "Het komt goed, ik voel me goed, ik voel me sterk door jullie. Voor zijn volgers heeft de stylist nog een belangrijke tip. "Kijk goed als je de deur open doet." Ook aan de "mensen die denken dat er iets te halen valt" bij Fred thuis heeft hij ook nog een boodschap. "Lieve mensen, als je met een heel groot schilderij de deur uit wilt lopen dan mag het, maar de trap is hoog hè?"

Fred van Leer heeft een moeilijke tijd achter de rug. Hij is slachtoffer geweest van het uitlekken van een seksvideo. Na deze zware weken had hij de draad weer opgepakt en is hij ook weer aan het werk gegaan.

Politieonderzoek en ambulance woning Fred van Leer
2:14
Politieonderzoek en ambulance woning Fred van Leer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.