Terug

Volg Shownieuws

Dit zegt Jan Dulles over geruchten op huwelijksdag

Nieuws

20 sep 2023, 20:05

Jan Dulles heeft gereageerd op de geruchten die over hem de ronde deden op zijn eigen huwelijksdag. Volgens de zanger heeft dit juist een positief effect gehad op de trouwdag...

Caroline Mol en Jan Dulles stapten vorige week woensdag in het huwelijksbootje (zie video). Op dezelfde dag kwam Yvonne Coldeweijer met een stortvloed aan 'juice' over de zanger, die volgens haar zou zijn vreemdgegaan.

Weekend vraagt Jan of dit impact heeft gehad op hun grote dag. "Nee, het heeft onze trouwdag alleen maar intiemer gemaakt", zegt hij tegen het weekblad. "Want alles wat Caroline en ik in het verleden met elkaar hebben meegemaakt, heeft ons uiteindelijk tot onze trouwdag gebracht."

13 september

Jan en Caroline stapten op 13 september in het huwelijksbootje. Het is een bijzondere datum voor het koppel, want het is ook de geboortedag van hun dochter Donna, die in 2020 een paar maanden na haar geboorte overleed.

Jan en Caroline schreven op Instagram bij hun huwelijksfoto's: "'Komt tijd, komt raad. Wat ons breken wil, is wat ons sterker maakt.' Vandaag is onze trouwdag. De geboortedag van onze dochter Donna. Haar leven was kort maar heeft ons voor altijd verbonden. Met elkaar en met onze vrienden. Dat vieren wij vandaag. We danken jullie voor alle positiviteit."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.