Terug

Volg Shownieuws

Dit zegt Maxime Meiland over het vertrek van huisvriendin Caroline

Nieuws

12 okt 2019, 11:07

Het is natuurlijk vooral de week van De Meilandjes geweest afgelopen week. Zij wonnen woensdag die felbegeerde Gouden Televizier-Ring. Helaas was huisvriendin Caroline niet van de partij. Sinds zij in september besloot om te vertrekken uit Chateau Meiland, wil zij voorlopig in de luwte leven. Over het vertrek van Caroline is veel te doen geweest. Maxime Meiland, de dochter van Martien, reageert in de YouTube-serie van Anna Nooshin op haar vertrek. Volgens Maxime was er geen ruzie, maar waren er wel spanningen, zoals je in de video hierboven kan zien.

Onlangs kwam ook het nieuws naar buiten dat Caroline zou kampen met een burn-out, maar zij heeft dit inmiddels zelf weer ontkend. Op Instagram postte ze donderdag "Ik heb geen burn-out hoor! Heeft de media ZO groot gemaakt! Goed uitrusten en deze 14 dagen vakantie hebben mij weer aardig op de kaart gezet.”

Shwownieuws sprak dinsdag nog met De Meilandjes over de gezondheid van Caroline. "Ze moet zichzelf gewoon weer helemaal herpakken, misschien ook wel met professionele hulp,” aldus Martien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.