Terug

Volg Shownieuws

Michella Kox blikt terug op Echte Meisjes In De Jungle

Nieuws

28 feb 2023, 19:33

Michella Kox kan eindelijk alles vertellen over haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle. Dit doet ze dan ook in een uitgebreid gesprek met Shownieuws...

Ze blikt totaal niet met spijt terug op haar deelname aan het programma. "Ik vond het wel leuk", zegt Michella tegen Shownieuws. "Als ik mezelf terugzie dan kijk ik daar echt met liefde naar. Ook al zitten daar ruzies in, ik hou daarvan. Ik zou er ook niks aan vinden als er geen drama was geweest."

Hoewel ze met sommigen bijzondere vriendschappen heeft opgebouwd, zal ze Janice Blok niet missen. Haar masker is volgens Michella 'honderd procent' afgevallen. "Omdat zij altijd zegt 'ik ben zo positief, iedereen is gelijk, iedereen is normaal.' Nee, dat is niet zo. Want zij had een hekel aan mij, ze heeft me voor alles uitgescholden. Ik vind het niet erg, ik zeg ook dingen, ik ben gewoon eerlijk, maar zij doet zo perfect en dat is ze niet."

Je ziet het gesprek in de video hierboven.

Liefdesleven

Als we in hetzelfde gesprek vragen of Michella later dit jaar kerst single zal vieren, zegt ze veelzeggend: "Ik denk dat ik deze kerst niet alleen zit."

Ze houdt wel een slag om de arm. "Maar je weet het nooit, dan ben je alweer een half jaar verder. (...) Maar ik denk niet dat ik met de kerst alleen zit." Je ziet haar uitspraken in de video hieronder.

Michella Kox over liefdesleven
0:19
Michella Kox over liefdesleven

Hieronder zie je ons eerdere gesprek met alle deelnemers aan het populaire programma.

Echte Meisjes In De Jungle over heftig seizoen
3:06
Echte Meisjes In De Jungle over heftig seizoen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.