Terug

Volg Shownieuws

Dit zegt Temptation-Rodanya over de vader van haar kindje!

Nieuws

23 juli 2019, 12:25

Voormalig Temptation Island-deelneemster Rodanya maakte vorige week bekend dat ze zwanger is. Hoewel de zwangerschap niet gepland was, heeft ze toch besloten om het kindje te houden. Grote vraag is natuurlijk: wie is de vader?

Eerder vertelde ze al in de Grazia dat het in ieder geval niet verleider Danicio is. Is het dan toch Morgan, met wie ze meedeed aan het programma? In haar allereerste vlog vertelt ze opnieuw over de verwekker van haar kind...

Rodanya geeft in haar YouTube-video uitgebreid antwoord op vragen van haar fans. Zo vertelt ze dat ze nu 14 weken zwanger is en dat ze over twee weken kan onthullen of ze in verwachting is van een jongen of een meisje. Zelf heeft ze sterk het gevoel dat ze een zoontje krijgt. Maar wie is dan de vader?

Daar is ze heel duidelijk in: ze noemt nu nog geen namen, omdat ze momenteel geen contact met hem heeft en ze vooral rust wil tijdens haar zwangerschap. Wel sluit ze niet uit dat zijn naam later alsnog bekend wordt gemaakt, maar dat laat ze ook aan hem over. Als hij de behoefte heeft omdat zelf te doen dan moet hij dat ook zeker doen, zegt ze. En wat haar betreft kan ze haar kindje prima zonder hem opvoeden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.