Terug

Volg Shownieuws

Dit zei Jacques d’Ancona in zijn laatste interview

Nieuws

2 aug 2024, 21:35

Jacques d’Ancona vertelt in zijn laatste interview met Weekend, waarvan de publicatie werd doorkruist door zijn onverwachte overlijden (zie video), dat hij tevreden terugblikt op zijn leven dat hij deelde met zijn partner Hans.

“Ik heb niet het idee dat ik iets heb gemist", zo vertelde hij in zijn laatste interview. "Wij hebben het goed samen. Ik heb een voltooid leven.”

Jacques zag zijn Hans als zijn grote steun en toeverlaat. “Als je bijna 30 jaar samen bent, praat je niet meer van een liefdesleven; dan praat je over een ongenaakbaar samenzijn dat nooit kapot kan gaan. Het kan alleen uiteengerukt worden door de dood, en dan hoop ik door mijn dood, niet de zijne.”

Uitgesproken mening

Jacques had altijd een uitgesproken mening, zo ook over de controverse rondom Matthijs van Nieuwkerk en Marco Borsato. Matthijs keert niet meer terug bij RTL en Marco’s zaak dient waarschijnlijk pas in 2025. “Ik vind dat niet juist, het is onbegrijpelijk. Die termijn is niet verdedigbaar.” Met de zaak van Ali B zag hij dat net zo. “Ik was heel goed met hem, sterker nog: ik was met al die mensen goed. Ik vind het jammer dat het zo gelopen is.”

Jacques hield de afgelopen jaren bewust geheim dat hij gezondheidsproblemen had:

Jacques d'Ancona hield gezondheidsproblemen bewust geheim
2:00
Jacques d'Ancona hield gezondheidsproblemen bewust geheim

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.