Terug

Volg Shownieuws

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024

Nieuws

10 aug 2024, 08:41

Ook koningshuisverslaggever Justine Marcella en songwriter Billy Dans doen mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. De laatste twee namen werden vrijdagavond bekendgemaakt in Shownieuws (zie video). De twintig kandidaten werden gedurende de dag gedeeld.

Eerder werd al duidelijk dat onder anderen StukTV-maker Thomas van der Vlugt, presentatrice Ellemieke Vermolen, bokser Nouchka Fontijn, model Rikkie Kollé, acteur Hamza Othman en danser Timor Steffens meedoen aan het survivalprogramma op RTL 4.

Het 26e seizoen van Expeditie Robinson speelt zich af in Maleisië en is vanaf 1 september te zien. Het programma wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers.

Kritiek

Nicolette blikte eerder op Instagram terug op het vorige seizoen van Expeditie Robinson (zie onderstaande video). Ook reageerde ze op de kritiek. "Voor mij zijn deze mensen allemaal helden", schreef de presentatrice toen bij haar bericht. Ze bedankte in haar post de kandidaten, crew en haar presentatie-collega Art Rooijakkers. "Ben blij dat ik naast je mag staan."

Dit kunnen we verwachten van Expeditie Robinson 2023
1:33
Dit kunnen we verwachten van Expeditie Robinson 2023

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.