Terug

Volg Shownieuws

Dit zijn de deelnemers van het nieuwe Married At First Sight-seizoen

Nieuws

9 aug 2022, 19:31

22 augustus is het zover! Dan start het nieuwe seizoen van Married At First Sight. Het programma keert alleen niet terug zoals we het kennen, waardoor het een en ander anders verloopt dan we gewend zijn. Onlangs heeft Videoland de kandidaten van het nieuwe seizoen bekend gemaakt.

Married at First Sight: Match or Mistake, gaat het nieuwe seizoen heten. Deze variant is een tikkeltje spannender dan de variant die we kennen in Nederland. Nadat de deelnemers elkaar het ja-woord geven aan een onbekende, vertrekken ze gelijk op huwelijksreis. Deze reis legt het pasgetrouwde koppel niet alleen af... De andere pasgetrouwden stellen gaan ook mee. Blijven de pasgetrouwde koppels samen of ontdekken ze iemand anders tijdens de reis?

De koppels worden zoals altijd gematcht door een aantal liefdesexperts. In onderstaande post zijn de nieuwe singles die het avontuur aandurven te zien.

Het programma is vanaf maandag 22 augustus te zien op RTL4 en Videoland.

Babynieuws

Onlangs werd bekend dat oud Married At First Sight-koppel Chantal en Nikolai een tweeling hebben gekregen. Op 21 juli verwelkomde het stel twee jongetjes. De net geboren jongetjes dragen de namen Mats en Dex. Chantal en Nikolai hebben al een dochtertje genaamd Fenne. Meer hierover is te zien in bovenstaande video.

Rowan & Astleigh

In het afgelopen seizoen was het koppel bestaande uit Rowan en Astleigh zeer populair. Het stel is nog steeds gelukkig bij elkaarMeer over hun avontuur bekijk je in onderstaande video.

Het avontuur van Rowan & Astleigh in MAFS
1:04
Het avontuur van Rowan & Astleigh in MAFS
MAFS-Ashtleigh vraagt Rowan ten huwelijk
1:32
MAFS-Ashtleigh vraagt Rowan ten huwelijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.