Terug

Volg Shownieuws

Dit zijn de drielingzussen van Hélène Hendriks

Nieuws

9 aug 2024, 15:03

Hoewel Hélène Hendriks haar privéleven graag privé houdt, is het geen geheim dat de presentatrice twee zussen heeft. Om precies te zijn, is de blondine één van een drieling! Dat de drie zussen zijn, is dan ook duidelijk te zien.

De zussen van Hélène heten Claire en Judith. Het drietal is geboren op 9 augustus 1980 in Breda. Eén van haar zussen heeft net als Hélène een achtergrond in hockey. Hoewel Hélène inmiddels een gevestigde naam is in de Nederlandse media, is er weinig bekend over de carrières van haar zussen. Inmiddels zijn de dames 44 jaar (zie video). Op onderstaande foto is zus Claire te zien. Zij is in het verleden manager geweest van Hélène. Sinds een aantal jaar is dit niet meer zo, aangezien Hélène inmiddels een van de grootste presentatrices in van Nederland.

Hieronder is Judith te zien. Samen met haar zakenpartner Marieke is ze eigenaar van het sustOILable, een merk met natuurlijke verzorgingsproducten. Dat de drie zussen zijn is duidelijk te zien.

Hoewel de dames 44 jaar zijn, werd Hélène onlangs toch wel een heel andere leeftijd geschat. De beelden hiervan zijn hilarisch.

Vrouw schat leeftijd van jarige Hélène compleet verkeerd in: ‘Dit komt nóóit meer goed tussen ons!’
2:03
Vrouw schat leeftijd van jarige Hélène compleet verkeerd in: ‘Dit komt nóóit meer goed tussen ons!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.