Terug

Volg Shownieuws

Dit zijn de gevolgen voor Big Brother-Leroy na incident

Nieuws

7 feb 2022, 20:18

Leroy uit Big Brother heeft een officiële waarschuwing gekregen. De controversiële kandidaat is over de schreef gegaan en ligt er bij een volgend incident direct uit...

Dit laat een woordvoerder van RTL weten aan Shownieuws. "Zero tolerance betekent direct actie ondernemen en passende consequenties doorvoeren. Dat kan dus ook betekenen iemand direct aanspreken op gedrag en de gevolgen benadrukken als het gedrag aanhoudt."

Er is gekozen voor een passende 'straf'. "De productie heeft Leroy in dit geval een officiële waarschuwing gegeven. En heeft hem in contact gebracht met de psycholoog, zodat hij de kans krijgt in te zien waarom dit gedrag niet wordt getolereerd."

Mocht Leroy opnieuw zulk gedrag vertonen, wordt er direct actie ondernomen. "Wie na een waarschuwing een tweede keer in overtreding is, moet het huis verlaten. Hiervan zijn alle bewoners op de hoogte."

Douche

Een tweet van een kijker met een fragment van Leroy waarop te zien is hoe hij in bad ligt en met zijn hand in zijn onderbroek zit, ging zondag viral. Hierna was te zien hoe hij over de rand van de douchehokjes ging kijken.

Flink wat kijkers vonden dat hij veel te ver ging, omdat hij zou gluren naar onder meer Nouchine die onder de douche stond. Het zorgde voor veel tweets:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.