Terug

Volg Shownieuws

Dit zijn de kandidaten van de nieuwe Wie Is De Mol?

Dit zijn de kandidaten van de nieuwe Wie Is De Mol?

Nieuws

21 dec 2020, 20:58

Molloten kunnen beginnen met speculeren. Maandagavond maakte de AVROTROS alle kandidaten bekend voor het 21e seizoen van Wie Is De Mol?.

Tijdens een speciale uitzending van MolTalk werden de tien kandidaten van het beruchte programma bekend gemaakt. Alle deelnemers zijn: Charlotte Nijs (politiek verslaggever bij Hart van Nederland), Splinter Chabot, Remco Veldhuis, Renée Fokker, Marije Knevel (deskundige bij Shownieuws), Erik de Zwart, Rocky Hehakaija, Florentijn Hofman, en Lakshmi.

Het nieuwe seizoen van WIDM start op 2 januari en speelt zich af in Tsjechië. Fans hoefden niet lang te wachten op een volgend seizoen. Afgelopen najaar werd er namelijk een jubileum reeks uitgezonden. In het jubileum werden de all stars (lees: oud-deelnemers) opnieuw uitgedaagd op de Mol te vinden. Jeroen Kijk in de Vegte was de mol, hij werd ontmaskerd door Nikkie de Jager.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.