Terug

Volg Shownieuws

Dit zijn de mooiste kerstbomen van de sterren

Dit zijn de mooiste kerstbomen van de sterren

Nieuws

25 dec 2022, 14:20

Bekend Nederland heeft dit jaar flink uitgepakt wat betreft de kerstbomen. Bomen bomvol ballen... Zijn dit de meest opvallende kerstbomen van bekend Nederland?

Sylvie Meis

De boom van Sylvie Meis is zo perfect dat deze bijna nep lijkt. De ballen zijn bijna allemaal rood en Sylvie schrijft onder haar foto: "Kijk eens wie er thuis is voor kerstmis!" Hiermee refereert ze naar haar zoon Damian, die ze kreeg samen met haar ex Rafael van der Vaart.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen heeft een erg smakelijk exemplaar op haar Instagram geplaatst. Onder de foto van een kerstboom die gemaakt is van soesjes, verwijst ze naar haar online receptenboekje dat je gratis op haar website kan vinden.

Karin Bloemen

"Dit jaar is de kerstboom bij ons eens wat anders…", schrijft Karin Bloemen op haar Instagram. Hier heeft ze zeker gelijk in, want het exemplaar dat ze heeft geplaatst hebben niet veel mensen in hun huis staan. De kerstboom is helemaal gehaakt. Later blijkt dat ze haar volgers in de maling heeft genomen want ze schrijft eronder: "Ps. Hij staat natuurlijk niet écht bij mij thuis…". Goed geprobeerd Karin!

Patricia Paay

De laatste boom is van Patricia Paay, die elk takje van haar boom heeft benut. Ook zie je duidelijk dat ze voor een thema heeft gekozen: goud.

Het laatste entertainment nieuws zie je bij Shownieuws. Elke dag om 23:00 op SBS6. Bekijk gauw de laatste aflevering bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.