Terug

Volg Shownieuws

Dít zijn de Oranje-spelersvrouwen

Dít zijn de Oranje-spelersvrouwen

Nieuws

17 juni 2021, 17:23

De strijd om het Europees kampioenschap is begonnen en een nieuwe lichting spelers betekent ook een nieuwe lichting spelersvrouwen. Wij stellen ze hier aan je voor...

Frenkie de Jong

Mikky Kiemeny kennen we natuurlijk al een tijd als de vriendin van Frenkie de Jong. De jeugdliefdes vertrokken in 2019 samen naar Barcelona en lijken nog steeds dolgelukkig met elkaar.

Matthijs de Ligt

De dochter van oud-Ajacied Keje Molenaar is tegenwoordig de vriendin van verdediger Matthijs De Ligt.

Denzel Dumfries

Denzel is al jarenlang gelukkig met de prachtige Jaimy Kenswiel. Binnenkort wordt hun liefde bekroond met hun eerste kindje samen. Het stel verwacht een jongetje.

Daley Blind

In 2019 trouwde middenvelder Daley Blind met Candy-Rae Fleur. Het stel heeft twee kinderen samen: zoontje Lowen en dochter Lemea.

Davy Klaassen

Model Laura Benschop is de prachtige vriendin van Davey Klaassen.

Georginio Wijnaldum

Georginio en Mirella zijn al enkele jaren gelukkig met elkaar. De middenvelder kreeg met zijn nieuwe vriendin Mirella Pereira twee kinderen. Uit zijn eerdere relatie had de voetballer al twee kinderen.

Stefan de Vrij

Ook De Vrij heeft een relatie met een model. De verdediger heeft al een tijd een relatie met de Roemeense schone, die hij ontmoette in Italië.

Maarten Stekelenburg

Keeper Maarten Stekelenburg is al jaren gelukkig getrouwd met de prachtige Kim. In 2010 kreeg het stel hun eerste zoontje, later volgde er nog twee broertjes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.