Terug

Volg Shownieuws

Dit zijn de twee oudste kinderen van André Hazes!

Dit zijn de twee oudste kinderen van André Hazes!

Nieuws

14 okt 2020, 17:24

André en Roxeanne Hazes... Iedere Shownieuws-kijker weet alles van deze twee jongste kinderen van de legendarische zanger André Hazes af. Maar hoe is het met hun halfbroer- en zus en hoe zien zij er uit?

Voor zijn huwelijk met Rachel was André getrouwd met Annie Dijkstra. Zij kregen in 1973 samen dochter Nathalie, die inmiddels dus 47 jaar is.

Nathalie heeft geen contact met de veel jongere Andre en Roxeanne, maar dat zou ook kunnen komen door haar thuisland. Ze is jaren geleden al verhuisd naar Spanje, waar ze een eigen kroeg kreeg. Op de foto hieronder is Nathalie te zien met haar neef Stanley Hazes.

Na een huwelijk van zes jaar maakten André en Annie bekend te gaan scheiden. Kort daarna viel André voor Ellen. In 1981 stapte hij met haar in het huwelijksbootje. Een jaar later, in 1982, kregen zij samen zoon Melvin.

Melvin had slecht contact met zijn vader en deed zelfs afstand van de naam 'Hazes'. Hij heeft niets met de spotlights en er zijn dan ook totaal geen recente foto's van hem te vinden. Hieronder zie je een oude foto van de toen nog kleine Melvin uit 1991:

(Bron: Facebook)

Hereniging

Nathalie heeft geen contact met haar halfzusje en -broertje, maar vertelde eerder deze maand in Story daar wel voor open te staan.

De kans op een volledige familiehereniging werd eerder dit jaar sowieso al een stuk groter. André en Roxeanne hebben sinds enkele maanden, na een jarenlange ruzie, weer contact. In de video hieronder vertelt Roxeanne over de hereniging met haar broertje.

Roxeanne Hazes over hereniging met André
1:09
Roxeanne Hazes over hereniging met André

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.