Terug

Volg Shownieuws

Diva uit The Bachelor: 'Heb het met de kijkers te doen'

Diva uit The Bachelor: 'Heb het met de kijkers te doen'

Nieuws

27 juni 2021, 14:50

Er is een hoop te doen rondom The Bachelor, het programma waarin Tony Junior op zoek gaat naar zijn grote liefde. En dan met name over kandidaat Diva en haar 'Teletubbie'-stem. Eerder liet ze zich al uit over de nare reacties op haar stem, maar nu heeft ze nog een extra boodschap voor de haters.

Op social media was Diva's stem hot topic na de eerste aflevering van het programma. De brunette kreeg ontzettend veel haat. "Ik vind het niet erg, want heb zelf ook met de kijkers te doen", schrijft ze zondagmiddag op Instagram.

"Maar voor de mensen die ook leven met een kut stem en er dagelijks opmerkingen over krijgen", gaat Diva verder. "Onthoud dat het belangrijker is wat je zegt dan hoe je klinkt! Je kunt gezegend zijn met de mooiste stem van de wereld maar als er alleen maar negativiteit of onzin uit komt, kom je nog nergens."

Maan

Onlangs verklapte Tony, de ster van de show, aan Shownieuws dat hij zijn ex-liefje Maan als eerste belde over zijn deelname aan The Bachelor. "Ik belde haar, want we zijn nog altijd super goed samen en we zijn nog steeds gek op elkaar op vriendschappelijk level."

Toch moest Maan even slikken toen ze het nieuws hoorde. Hoe ze reageerde, vertelt Tony in de video bovenaan deze pagina.

Bron foto: Videoland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.