Terug

Volg Shownieuws

Divorce-ster Dirk Zeelenberg nu zelf in 'vechtscheiding'

Nieuws

26 juli 2023, 22:56

Dirk Zeelenberg en Suus, de moeder van zijn kinderen, zijn verwikkeld geraakt in een 'vechtscheiding'. De Divorce-ster wordt zelfs beschuldigd van 'ouderverstoting'...

De echtscheiding speelt zich tot nu toe vooral buiten de media af, maar zelfs jeugdzorg en de politie zijn erbij betrokken geraakt. In Privé zijn hier deze week veel heftige details over te lezen.

Dirk en Suus stonden op 18 juli tegenover elkaar in de rechtbank. In de zitting stonden de kinderen van het koppel centraal. Dirk en Suus hebben samen drie kinderen van 16, 14 en 12 jaar oud. De zaak ging over 'nakoming van een zorg- en omgangsregeling' op het verzoek van Suus.

Verschillende buren en vrienden getuigen dat het een verschrikkelijke situatie is waarin Dirk en zijn ex zijn beland. Zo getuigen buren dat de kinderen van Dirk 's avonds nog enorm laat over straat lopen.

Ook zijn er getuigen die vertellen dat de nieuwe vriendin van Dirk, Nicole, de rol van moeder compleet op zich wil nemen. Hierbij zou negatief worden gesproken over Suus. Volgens ingewijden wordt Dirk daarom beschuldigd van 'ouderverstoting'. Dit betekent dat de ene ouder de kinderen moedwillig tegen de andere ouder opzet. Dit wordt door de rechtbank Midden-Nederland vanaf dit jaar omschreven als: 'kindermishandeling in de vorm van emotionele verwaarlozing en psychisch geweld'.

Statement

In een uitgebreid statement reageert Dirk, waarin hij verschillende zaken ontkent. Zo geeft hij aan dat Suus niet mee zou hebben betaald aan de hypotheek van het appartement waar hij met Nicole woont, wat andere getuigen wel beweren.

Over het kort geding dat momenteel speelt omtrent de omgangsregeling geeft hij aan niet met de media te praten, aangezien met beide partijen is afgesproken niet met de pers te praten omdat er kinderen bij betrokken zijn.

Dirk zegt woensdag in een reactie tegen Shownieuws: "In de uitspraak heeft de rechter bepaald dat beide partijen niet met de pers mogen praten over dit kort geding, omdat er kinderen bij betrokken zijn en we dit ook zo moeten verwoorden als we door de pers worden benaderd.” Suus weigert pertinent te reageren op welke media dan ook, uit het belang van de kinderen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.