Terug

Volg Shownieuws

Djarno Hofland en Jace schitteren op bijzondere dag

Nieuws

6 nov 2019, 23:08

Djarno Hofland heeft woensdag een bijzondere dag beleefd met zijn dochtertje Jace. De twee schitterden tijdens een fotoshoot voor de nieuwe kledinglijn DjarnoJace. Shownieuws was erbij!

Djarno is wel gewend aan de camera's, maar voor de kleine Jace is het nog even wennen. "Ze vind het heel spannend en ze is best wel een verlegen meisje maar ik denk dat zij er heel veel zin in heeft want ze houd van kleding ze houd van sieraden en dus omdat zij dit met papa mag doen en we hebben er zoveel over gesproken hebben we er wel heel veel zin in", vertelt de enthousiaste Djarno.

Naast Jace heeft Djarno nu ook een andere grote liefde, namelijk de nieuwe vrouw in zijn leven. Om wie het precies gaat wil hij nog niet onthullen, maar dat ze dolgelukkig zijn met elkaar is wel duidelijk. "Ik ben heel blij dat zij in mijn leven is gekomen en ik dat zij dadelijk voor Jace ook heel goed zal zijn ik denk ook wel dat zij een rol zal gaan spelen in haar leven en ik denk dat wij het gewoon heel rustig aan gaan doen maar wel er echt rustig aan gaan opbouwen en dat zij dadelijk ook Jace gaat ontmoeten en dat wordt dan een hele mooie periode", stelt de realityster.

Bekijk hierboven het hele interview met Djarno.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.