Terug

Volg Shownieuws

Djarno reageert na heftige onthullingen: 'Wat deed het pijn'

Nieuws

21 okt 2022, 13:12

Djarno Hofland blijkt een vreselijke periode te hebben doorgemaakt met zijn neef André  Hazes. In de documentaire van de zanger is te zien hoe hij hem afgrijselijk behandelde en Djarno zelfs bijna de vriendschap verbrak. De beste vriend en neef van André reageert twee dagen na de première...

"Lieve vriend, ik ben gezegend dat ik een vriendschap heb met jou eigenlijk is het een broederschap wat wij voor elkaar voelen", schrijft Djarno op Instagram. "Ik geef mijn leven voor jou."

"Wat ben ik trots op je hoe jij jou eigen leven hebt opgepakt, want je bent echt van ver gekomen", vervolgt hij. "En wat deed het mij pijn om elke dag jou strubbelingen te zien, al gaf ik mijn hele energie en aandacht aan jou, maar op een gegeven moment heb je geen grip meer op de situatie. En zakte ik zelf heel ver weg in mijn eigen leven omdat ik de pijn en verdriet zelf niet meer kon dragen."

"Ik wil voor mensen om mij heen zorgen waar ik van houd, alleen als je ziet dat onder invloed zijn sterker is dan mijn woorden en het alleen maar erger wordt was voor mij wel het punt welke keuze moet ik maken", aldus Djarno. "Opgeven is de makkelijkste keuze, maar ik bleef bij jou. Omdat ik wilde dat jij eindelijk ging voelen wat je nu voelt en het is jou gelukt en dat is denk ik mijn grootste wens geweest."

"Wat ik het belangrijkste aan alles vind is de eerlijkheid naar elkaar toe", zegt hij. "Wat zijn we dichter naar elkaar toe gegroeid de afgelopen periode en al dacht ik dat dit nooit meer zou kunnen, omdat we al zo close waren, maar lieve vriend je bent en blijft altijd mijn schaduw!"

"Hou van je broertje! En je weet het wij zijn dit samen begonnen en maken dit af tot de dood!" sluit Djarno af.

Documentaire



In de documentaire vertelt de ex van André, Monique, onder meer emotioneel over het drugsgebruik van de zanger. "Ik zag dat hij met drugs op op het podium stond. Ik zie het gelijk aan hem. En dat heeft hij nooit eerder gedaan, nooit", zegt ze in een fragment. Ook is een emotionele Rachel te zien die vertelt dat André haar opbelde om te zeggen dat hij hulp nodig had vanwege zijn drank- en drugsverslaving.

Monique en Rachel in nieuwe trailer Hazes-docu
1:12
Monique en Rachel in nieuwe trailer Hazes-docu

"Mijn doel met deze docu is dat mensen naar zichzelf gaan luisteren en als ze voelen dat het niet goed zit, dat ze zelf aan de rem trekken", zei de 28-jarige zanger bij de première op woensdag. "Ik verliet mijn vrouw voor iemand anders, mijn drank- en drugsgebruik liep uit de hand en door alle spanningen werd ik eigenlijk depressief. In die tijd had ik aan de rem moeten trekken, maar ik ben in een belachelijk tempo door blijven gaan."

Hazes wil daarom duidelijk maken dat het oké is als het niet goed met je gaat en het dan juist slim is om hulp te zoeken. "Het is niet eng als het niet goed met je gaat en je de problemen aanpakt. Als er iets is dat je dan misschien tegenhoudt - of het nou een verslaving is of iets anders waardoor je niet volledig jezelf kan zijn - dan is het juist iets moois om aan jezelf te werken. We zijn nu iets meer dan een jaar verder en het is de allerbeste keuze die ik ooit heb gemaakt."

De première werd woensdagavond bijgewoond door talloze BN'ers, onder wie schrijfster Heleen van Royen en zangeres Samantha Steenwijk. Hazes' moeder Rachel dus was ook van de partij, maar zus Roxeanne ontbrak. Zij en haar moeder hebben al langere tijd een slechte band.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.