Terug

Volg Shownieuws

Dochter (11) J.Lo zingt mee in Super Bowl-show

Dochter (11) J.Lo zingt mee in Super Bowl-show

Nieuws

3 feb 2020, 03:03

De 11-jarige Emme Muñiz had een bijzondere avond in Miami zondag. Ze zong een stuk mee in de halftime show van de Super Bowl, die verzorgd werd door haar moeder Jennifer Lopez en Shakira.

Emme kwam op met een groep jonge dansers en zong een stukje van haar moeders hit Let's Get Loud, begeleid door Shakira op de drums. Daarna vergezelde ma J.Lo het meisje op het podium, en zongen ze onder meer een stukje uit het nummer Born In The USA. Dat deden ze voor de vlag van Puerto Rico, het moederland van zowel J.Lo als Emmes vader, zanger Marc Anthony (echte naam: Marco Muñiz).

De 11-jarige is volgens Amerikaanse media de jongste zangeres ooit tijdens de beroemde halftime show van de finale van het Amerikaanse footballseizoen. Er gingen eerder in het weekend al geruchten dat het meisje met haar moeder mee zou zingen in de show. Het was niet de eerste keer dat Emme op een podium stond: in juni zong ze ook al een deuntje tijdens het openingsconcert van haar moeders It's My Party-tournee.

Emme is één van de twee kinderen van J.Lo. Haar tweelingbroer Max was zondag ook aanwezig in Miami, maar keek liever vanaf de tribune naar het spektakel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.