Terug

Volg Shownieuws

Dochter René Le Blanc reageert op uitspraken vader

Dochter René Le Blanc reageert op uitspraken vader

Nieuws

17 dec 2020, 23:38

Een dochter van René Le Blanc heeft gereageerd op een uitspraak van haar vader. Hij onthulde eerder deze week dat hij geen contact meer heeft met zijn kinderen.

Maar de Ik Geloof in Mij-zanger vertelde ook dat hij nog wel contact heeft met zijn jongste dochter: "Mijn jongste is vijftien, Isaura heet ze. Ze zit in haar examenjaar (...)", aldus René.

De reden waarom hij geen contact meer heeft met zijn oudste kinderen, komt wellicht door hun moeders, liet de zanger subtiel weten. "Het is hun keuze om vrijwel geen contact te hebben. Hoe dit komt, weet ik niet. Misschien heeft het met hun moeder te maken." Ook vertelt hij dat de deur altijd wagenwijd openstaat voor de twee.

Een van de dochters van de zanger, die anoniem wil blijven (naam bekend bij de redactie), heeft nu toch de behoefte om te reageren: "Dit heeft niks met mijn moeder te maken hoor, maar met René Le Blanc (mijn biologische vader). Zal alle details maar besparen maar ik kan een boek schrijven over deze man. Dit is de grootste leugenaar die ik ken."

Op de vraag waar het precies mis is gegaan, laat ze aan Shownieuws weten: "Mijn moeder heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik walg ervan dat hij durft te vertellen dat het contact niet is door wellicht de moeders. Dat komt maar door één iemand en dat is René zelf. René heeft drie kinderen bij drie verschillende vrouwen, ik denk dat jullie daar zelf al een conclusie uit kunnen trekken."

De volkszanger wil verder niet inhoudelijk op haar reactie reageren; zo laat zijn management aan Shownieuws weten: "Volgens mij heeft hij alleen gezegd dat zijn deur altijd openstaat" en men benadrukt dat het om een privékwestie gaat.

Geprankt

De volkszanger is de afgelopen weken immens populair geworden door zijn deelname aan het programma Ik Geloof in Mij. Zo was hij eerder deze week nog uitgenodigd bij Radio 538. Daar probeerden radio-dj's Coen en Sander samen met Jeroen van der Boom René wijs te maken dat hij onderdeel mocht zijn van de Toppers. Of René hierin trapt, zie je in de video hieronder...

Jeroen prankt Rene Le Blanc
4:24
Jeroen prankt Rene Le Blanc

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.