Terug

Volg Shownieuws

Dochter Donald Trump heeft 'gebroken hart' door overlijden moeder

Nieuws

15 juli 2022, 07:56

Ivanka Trump is erg verdrietig door het overlijden van haar moeder. Op Twitter schrijft de 40-jarige onderneemster en dochter van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump dat haar hart is gebroken.

"Mijn hart is gebroken door het overlijden van mijn moeder. Mama was briljant, charmant, gepassioneerd en heel erg grappig", schrijft Ivanka bij een oude foto van haar en haar moeder. "Ze maakte het allerbeste van het leven en liet nooit een kans voorbijgaan om te lachen en te dansen. Ik zal haar voor altijd missen en zal haar voor altijd in mijn herinneringen en in mijn hart bewaren."

Donderdag werd bekend dat Ivana Trump, de eerste echtgenote van Donald Trump, op 73-jarige leeftijd is overleden. De twee trouwden in 1977, maar Ivana ging bij haar man weg toen bleek dat hij een affaire had. Samen kregen ze drie kinderen: Donald jr., Ivanka en Eric.

Meer over het overlijden van Ivana zie je in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.