Terug

Volg Shownieuws

Dochtertje (2) Chantal Bles en Robert Doornbos heeft grote tumor met uitzaaiingen

Nieuws

12 juni 2018, 22:48

Chantal Bles heeft meer bekend gemaakt over haar ernstig zieke dochtertje Jada (2). In een emotioneel bericht op Instagram laat ze weten dat twee maanden geleden bij Jada een grote tumor met uitzaaiingen is geconstateerd.

''Sommige van jullie weten het, maar velen ook nog niet... Lang hebben jullie geen leven gezien op mijn pagina,'' begint ze haar post. ''Dit komt omdat ons leven stilstond. Helaas zijn de geruchten waar en is ons kleine prinsesje Jada erg ziek. Ongeveer 2 maanden geleden is er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen.''

Chantal laat weten dat zij en haar echtgenoot in een rollercoaster van chemotherapieën en operaties zijn beland. ''Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje.''  Jada wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. ''We zijn in de beste handen en vechten samen met een traan en een lach.'' Waar de tumor zich bevindt, laat Chantal in het midden. Ook worden geen uitspraken gedaan over de vooruitzichten van het meisje.

Begin mei maakte een woordvoerder van het stel al bekend dat Jada ernstig ziek is. Op dat moment werden echter nog geen verdere details prijsgegeven. “Chantal en Robert zijn samen met Jada hard aan het vechten voor haar genezing”, zei een woordvoerder van het stel destijds. Omdat de styliste de laatste tijd nog nauwelijks actief was op sociale media en daar veel reacties over kreeg , komt ze nu met een verklaring.

Chantal Bles is momenteel in verwachting van haar tweede kindje, een jongetje, dat deze zomer wordt verwacht.

https://www.instagram.com/p/Bj6jTSigRsT/?taken-by=chantalbles

Dochtertje toegezongen door mama Kort na de geboorte van Jada, zong Chantal haar dochtertje toe. Met het nummer liet de styliste weten hoeveel ze van Jada houdt. “Wij willen jullie voorstellen aan ons wondertje, Jada Mylena Doornbos. Enorm trots, verliefd en gelukkig zijn wij met ons kleine meisje.” De video zie je hierboven.

(Bron beeldmateriaal: www.hellolittlesprout.com)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.