Terug

Volg Shownieuws

Dochtertje Ronnie Flex wordt opnieuw grote zus

Nieuws

22 jan 2022, 16:23

Dj Wef, de moeder van het eerste dochtertje van Ronnie Flex, is opnieuw in verwachting! Dit maakt de dj vandaag op social media bekend.

Dat betekent dat Nori, het driejarige dochtertje van Ronnie en Dj Wef, opnieuw grote zus wordt. In november kreeg Ronnie zijn tweede dochter Rémi met Demi de Boer.

Op Instagram maakt DJ Wef bekend dat Nori opnieuw grote zus wordt: de dj is vijf maanden in verwachting. "Fijne 5 maanden vandaag! En nog een paar te gaan tot we onze kleine ontmoeten."

Ook deelt ze het moment waarom ze de vader van haar ongeboren kindje - met behulp van twee politieagenten - vertelde dat ze in verwachting is. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Op haar Instagram Stories schrijft Dj Wef: 'Je hebt ons al laten zien wat een geweldige zus je bent voor Rémi. We kunnen niet wachten om het nog een keer te zien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.