Terug

Volg Shownieuws

Documentaire Anna Nooshin: 'Vader nooit kunnen vergeven'

Nieuws

29 apr 2022, 21:28

Influencer Anna Nooshin (35) vertelt over haar leven in de vierdelige documentaireserie ANNA: STATUS op Prime Video. Deze is te zien vanaf 29 april 2022.

'Shoots op mooie oorden'

De vlogger vertelt donderdagavond in Khalid & Sophie over de documentaire die over haar hectische leven gaat. Khalid zegt dat Anna op haar Instagram vooral te zien is op 'mooie oorden met mooie shoots', maar deze documentaire belicht met name de keerzijde van haar leven waarbij zware thema's niet uit de weg worden gegaan.

Gevlucht uit Iran

De influencer is op zevenjarige leeftijd gevlucht uit Iran na de islamitische revolutie. Ze heeft toen in wel dertien verschillende asielzoekerscentra in Nederland gewoond. Khalid vraagt of deze periode veel impact heeft gehad op Anna als klein meisje. Anna vertelt dat ze deze gebeurtenissen voor een groot deel verwerkt heeft.

Ze vertelt over hoe het voor vluchtelingen in een AZC was destijds: "Het mocht niet te comfortabel worden. Ze mochten vooral geen keukens hebben." Het idee hierachter was dat vluchtelingen zich niet te veel moesten hechten, aangezien dit een 'aanzuigende werking' zou kunnen hebben op andere vluchtelingen en hierdoor de vluchtelingstroom te groot zou worden.

Geweld

Als klein meisje is de vlogger ook getuige geweest van de gewelddadige mishandelingen van haar zusje Aida en moeder door haar vader, toen het gezin in Aalsmeer woonde. In de documentaire zie je een fragment waarbij ze een emotioneel gesprek heeft met haar zusje en moeder: "Ik voel me fucking schuldig over jullie twee omdat jullie wél klappen hebben gekregen. En waarom ik nooit?", vraagt Anna zichzelf hardop af. Inmiddels is Anna's vader overleden, maar ze heeft hem niet volledig kunnen vergeven.

In therapie

In de documentaire zie je beelden van de vlogger die met haar psychiater praat om haar jeugd te verwerken en vooral beter te begrijpen. Ze leeft een haastig leven en staat niet vaak bij dingen stil. Ze wil daarom graag achterhalen hoe deze ellendige periode haar mogelijk gevormd heeft en welke karaktereigenschappen een gevolg zouden kunnen zijn van haar traumatische ervaringen als kind.

Maxime Meiland

De ondernemer heeft onlangs in de podcastserie Geroezemoes gereageerd op Maxime Meiland die haar zou hebben gebasht. Maxime zou Anna 'een nep persoon' hebben genoemd. Je bekijkt een fragment met Anna in de podcast bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.