Terug

Volg Shownieuws

Documentaire 'soort therapie' voor Loiza Lamers

Documentaire 'soort therapie' voor Loiza Lamers

Nieuws

6 okt 2021, 08:22

Het maken van haar Videoland-documentaire Altijd al Loiza had aardig wat impact op model Loiza Lamers. "Het werkte inderdaad als een soort therapie. Dat had ik niet verwacht. Ik begon te reflecteren op vroeger: wie ben ik nu eigenlijk? Het voelde bijna als soul searching", vertelt ze woensdag in het AD.

De Holland's Next Top Model-winnares hoopt met de openhartige docu meer begrip te kweken voor transgender personen. "Ik ben er niet om mensen te vertellen hoe ze het moeten doen. Ik hoop gewoon dat als ik erover praat of successen behaal, ik mensen kan inspireren en dat zij daar kracht uit kunnen halen."

Lamers bespreekt in Altijd al Loiza voor het eerst ook haar liefdesleven. Dat was een flinke stap voor de 26-jarige, die dinsdag ook voor het eerst een foto van haar vriend Jelle deelde op Instagram. "Ergens voelde ik een soort verplichting, dat ik het voor anderen moest doen. Ik dacht bij mezelf: ik ben zo eerlijk, maar waarom dan niet daarover?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.