Terug

Volg Shownieuws

Docuserie De Kinderen van Ruinerwold op longlist Televizier-Ring

Docuserie De Kinderen van Ruinerwold op longlist Televizier-Ring

Nieuws

9 juni 2021, 13:07

De docuserie De Kinderen van Ruinerwold (BNNVARA) maakt dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. Ook BN'ers in het ziekenhuis (SBS6), Even Tot Hier (BNNVARA), Mocro Maffia (Videoland) en Oogappels (BNNVARA) hebben zich gekwalificeerd voor de eindronde van de verkiezing van de televisieprijs, zo maakte Televizier woensdag bekend.

De vijf titels voegen zich bij de tien programma's die zich in de eerste twee rondes kwalificeerden voor de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring. Zo staan onder meer De Slimste Mens, Drag Race Holland, Geraldine en de Vrouwen en Meiden Die Rijden op de longlist.

In totaal zijn er vier kwalificatierondes en ontstaat er een longlist van 25 titels, de redactie van Televizier kiest de laatste vijf. De 25 programma's dingen mee naar de prijs voor beste tv-programma van het jaar, die in oktober wordt uitgereikt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.