Terug

Volg Shownieuws

Doet Kaj Gorgels mee aan het nieuwe seizoen van The Masked Singer?

Nieuws

19 okt 2023, 16:01

De opnames van The Masked Singer, die vorig jaar werd gewonnen door Jeroen van der Boom (zie video), zijn weer in volle gang. In een recente aflevering van de podcast Geuze & Gorgels deelt Monica Geuze dit nieuws...

Zodra de presentatrice dit ter sprake brengt, kan Kaj Gorgels niet anders dan giechelen. En als dat nog geen hint is dat hij zelf meedoet, heeft hij daarna nog enkele cryptische opmerkingen voor Monica klaarliggen...

Op het moment dat Monica meldt dat de opnames zijn begonnen, uit Kaj zijn grote nieuwsgierigheid naar het lopende seizoen. De influencer vertelt dat ze opnames tot nu toe ontzettend leuk vindt: "Ik vind het het allerleukste programma ooit. Ik heb iedere keer met de opnames alsof het voelt dat ik naar het theater ga."

Kostuums

Monica begint in de podcast ook over de kostuums van dit seizoen: "De pakken zijn gigantisch leuk ook." Wanneer Kaj vraagt of ze al wat details over de kostuums kan onthullen, kiest ze verstandig voor zwijgen. Kaj begint meteen te lachen."Waarom zit jij zo te giechelen?" wil Monica weten. Waarop hij antwoordt: "Maar wie was dit jaar nou die gekko?" 

De presentator, die eerder dit jaar een kinderboek over een gekko heeft gepubliceerd, lijkt daarmee te suggereren dat hij meedoet. Monica geeft toe dat ze sowieso behoorlijk achterdochtig is tijdens de opnames. "Ik heb dus weleens dat ik dan denk van: oh, er zit iemand in die ik ken. Maar bij sommige mensen weet ik gewoon dat het praktisch onmogelijk is."

Gek maken

Kaj doet een poging om zijn beste vriendin op het verkeerde spoor te brengen: "Je weet helemaal niks, lieve schat. Dat kan ik wel vertellen. Want jij denkt dat jij altijd overal van op de hoogte bent, maar ik kan je vertellen: je wordt in dit programma flink in het ootje genomen. En hoe ik dat precies weet, dat ga ik jou niet vertellen." 

Kaj wilt niet dieper op de details in gaan en brengt een nieuw onderwerp ter sprake in de podcast:  "Voordat ik mezelf een boete aan lul."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.