Terug

Volg Shownieuws

Donnie ging dankzij oma ook volksmuziek maken

Nieuws

5 aug 2022, 08:32

De oma van Donnie is de reden dat de rapper ook volksmuziek is gaan maken. Dat vertelt de 28-jarige artiest, bekend van hits als Bieber van de kroeg, Frans Duits en Bon gepakt, in een interview met De Telegraaf.

"Ze is 84 en een enorme fan van volksmuziek. Mede daarom vroeg ik Frans Bauer of hij iets samen wilde doen met mijn rap en zijn levenslied. Dat vond hij goed. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten hebben we alleen maar gelachen", vertelt Donald Scloszkie, zoals Donnie echt heet, aan de krant.

Donnie is van origine rapper, maar heeft ondertussen muziek gemaakt met onder anderen Frans Bauer, Mart Hoogkamer, Gerard Joling, René Froger en Frans Duijts. "Ik vroeg hem naar zijn mooie horloge, waarop Frans zei: ’Wij hebben geen centen, maar spullen.’ Haha, het lied moest toen nog worden gemaakt, maar de titel had ik al!"

Ook vertelt de 28-jarige, die vader is van zoontje Odín en een tweede kindje op komst heeft, in het interview over de band met zijn 2,5-jarige zoon. "Ik wil er zijn voor die kleine. Het is zó leuk", zegt hij. "Ik zal ze meegeven dat ze lief moeten zijn en respect moeten hebben voor anderen. Ik hoop dat ze hun onbevangenheid vasthouden, alles op hun eigen manier doen, net als ik. Je moet je nooit beter voelen dan een ander."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.