Terug

Volg Shownieuws

Donny Roelvink boos na kritiek op neus

Nieuws

13 juli 2020, 23:16

Donny Roelvink is boos. De rapper is he-le-maal klaar met alle kritiek die hij ontvangt, nadat hij bekend maakte een neuscorrectie in Istanboel te ondergaan.

De jongste zoon van Dries wil voor eens en altijd duidelijk maken dat hij niet voor schoonheidsredenen naar Turkije is afgereisd. "Er wordt over mij gesproken alsof ik een of andere verslaafde ben aan plastische chirurgie", zegt hij op social media, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

"Ik ben hier om een medische reden ter voorbereiding van Boxing Influencers", vervolgt hij. "Ik heb toen zoveel klappen op mijn neus gekregen dat mijn kraakbeen scheef is gaan staan en ik poliepen in mijn neus heb gekregen, waardoor ik moeite heb gekregen met ademhalen. Ik ben hier niet omdat ik een Barbie-pop wil zijn, maar omdat ik geen lucht krijg!"

"Dus voor alle mensen die gelijk hun woordje klaar hebben staan, kijk eerst even verder. Ik ben hier niet voor de lol maar voor mijn gezondheid", sluit hij af.

Echte tanden

Donny Roelvink is altijd eerlijk over zijn ingrepen. Zo heeft hij onlangs al laten zien hoe zijn tanden er onder zijn facings uitzien. Veel volgers en zelfs zijn vriendin Janice konden hun ogen niet geloven!

"Instagram vs reality", schreef Donny op Instagram bij een 'voor- en nafoto'. Je kan ze hieronder bekijken.

https://www.instagram.com/p/CBi58_-B4op/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.