Terug

Volg Shownieuws

Donny Roelvink en Janice Blok uit elkaar

Nieuws

22 okt 2021, 17:30

Donny Roelvink en Janice Blok hebben een punt achter hun relatie gezet. Na aanhoudende geruchten van de liefdesbreuk maakt Janice dit nu bekend op haar Instagram.

"De reden van mijn afwezigheid is omdat de geruchten kloppen. Donny Roelvink en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben. Wat de reden wel is, willen wij graag voor ons houden.

Janice laat weten dat Donny en zij nog steeds gek op elkaar zijn. "We zijn nog steeds gek op elkaar en hebben gelukkig geen ruzie. Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei. Ik wil dit hoofdstuk dan ook graag afsluiten."

Ook Donny reageert via Instagram. Hij deelt hetzelfde statement als dat Janice deelde.

De hele verklaring van Janice is hieronder te lezen.

Geruchten

De geruchten van de breuk gingen al langer. Shownieuws zocht contact met Donny, en met zijn vader Dries. Hoe er is gereageerd op de vermeende liefdesbreuk vertelde Evert Santegoeds dinsdagavond in de uitzending van Shownieuws. Dat fragment is in de video hierboven te zien.

Relatie

Janice en Donny kregen in de zomer van 2019 een relatie, en besloten na hun 1-jarig jubileum te gaan samenwonen. Het stel woonde in een gloednieuw appartement in Amsterdam-Noord. De beelden daarvan zijn in de video hieronder te zien.

Binnenkijken in het nieuwe huis van Donny en Janice
1:38
Binnenkijken in het nieuwe huis van Donny en Janice

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.