Terug

Volg Shownieuws

Donny Roelvink en Yolanthe Cabau hebben samen drankjes gedaan

Nieuws

1 nov 2021, 13:18

Maandagochtend vertelt Dave Roelvink in de Ochtendshow van 538 dat zijn broertje Donny Roelvink twee keer drankjes heeft gedaan met Yolanthe Cabau. Wel benadrukt de kersverse vader dat het op vriendschappelijke basis is.

De DJ werd door Frank Dane gebeld over zijn pasgeboren zoon Dean en aan het einde van het telefoongesprek werd toch nog even gevraagd naar de status tussen Donny en Yolanthe. De Roelvink telg vertelt dat er volgens hem niks meer aan de hand is dan vriendschap en dat hij anders zijn broertje wel voor het blok had gegooid. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Dean Roelvink

Afgelopen zaterdag werd de zoon van Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn geboren. De naam Dean heeft voor de familie een speciale betekenis. Hij liet op Instagram weten dat zijn zoon is vernoemd naar zijn geliefde oma Dien. "Vernoemd naar en eerbetoon aan mijn allerliefste omaatje (Dien) in de hemel. Wat zal je trots zijn daar boven", schrijft hij bij de eerste babyfoto.

Kersverse vader Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn zitten in een heerlijke babybubbel. Zaterdagochtend verwelkomden ze hun eerste kindje. Het mannetje heet Dean en deze naam is niet zomaar gekozen...

Dave laat weten op Instagram dat zijn zoon is vernoemd naar zijn geliefde oma Dien. "Vernoemd naar en eerbetoon aan mijn allerliefste omaatje (Dien) in de hemel. Wat zal je trots zijn daar boven", schrijft hij bij de eerste babyfoto.

Dien

Dien, de oma van Dave en zijn broer Donny Roelvink, overleed in november 2018 op 90-jarige leeftijd. Ze was als een tweede moeder voor de Roelvink-boys. In het realityprogramma De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken dat uitgezonden werd door SBS6 was oma Dien ook sporadisch te zien, bijvoorbeeld toen Dave en Donny haar meenamen naar het casino. Hier kwam opnieuw naar voren hoe sterk de band was tussen oma en haar kleinzoons. 

Oma (90) Dave en Donny overleden
1:44
Oma (90) Dave en Donny overleden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.