Terug

Volg Shownieuws

Donny Roelvink laat opnieuw sleutelen aan uiterlijk

Nieuws

12 juli 2020, 20:42

Donny Roelvink heeft opnieuw een schoonheidsoperatie ondergaan. De zoon van Dries laat op Instagram zien dat hij na nieuwe tanden ook een 'nieuwe neus' heeft...

De rapper laat op social media zien hoe het er nu voorstaat. "Zo het zit erop hoor, jongens. Kijk eens hey, wat een topneus!" schrijft hij bij een bewerkt filmpje, waarop het echte resultaat nog niet te zien is.

Even later: "Zo, nou het was gezellig hier in het ziekenhuis. Ik ben ontslagen, we zijn hier een nacht geweest en nu gaan we weer het mooie Istanboel in." De video's van Donny in Istanboel zijn in de video bovenaan deze pagina te zien.

Echte tanden

Donny Roelvink is altijd eerlijk over zijn cosmetische ingrepen. Zo heeft hij onlangs al laten zien hoe zijn tanden er onder zijn facings uitzien. Veel volgers en zelfs zijn vriendin Janice konden hun ogen niet geloven!

"Instagram vs reality", schreef Donny op Instagram bij een 'voor- en nafoto'. Je kan ze hieronder bekijken.

https://www.instagram.com/p/CBi58_-B4op/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.