Terug

Volg Shownieuws

Donny Roelvink openhartig over liefdesleven

Nieuws

16 mei 2022, 15:46

Donny Roelvink geeft op social media een update over zijn liefdesleven...

De zoon van Dries, die sinds eind vorig jaar weer vrijgezel is, laat op Instagram weten hoe het er nu voorstaat met zijn relatiestatus. Volgens het jongste Roelvinkje heeft hij 'hier en daar een ditje en datje', maar is er voorlopig nog geen sprake van een vaste relatie.

Eerder gingen de geruchten dat hij het bed zou hebben gedeeld met Bridget Maasland. Ook werd Donny gelinkt aan Yolanthe Cabau, waarover hij later zei dat ze het 'gezellig hebben gehad'.

Breuk

Janice Blok en Donny Roelvink maakten in oktober vorig jaar bekend dat het over en uit is tussen de twee. Volgens Janice zijn ze als goede vrienden uit elkaar gegaan. In februari vertelde Janice hoe zij de breuk met Donny heeft ervaren. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Tattoo

De vrouw die een prominente plek op het lichaam van Donny veroverde is zijn moeder. Op Moederdag liet de spierbundel weten dat hij een bijzonder eerbetoon aan zijn moeder liet vereeuwigen op zijn arm. Je ziet het in de video hieronder.

Donny Roelvink zet bijzondere tattoo van zijn moeder
0:23
Donny Roelvink zet bijzondere tattoo van zijn moeder

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.