Terug

Volg Shownieuws

Donny Roelvink verbluft volgers: 'Heel ziek'

Nieuws

13 sep 2023, 19:37

Donny Roelvink zegt in de beste 'shape' van zijn leven te zijn. Dit wil de influencer, die onlangs juist nog onder vuur lag door de bovenstaande video, dan ook graag laten zien aan de hele wereld. En wat kan je dan beter doen dan op de cover van Men's Health verschijnen?

De zoon van Dries prijkt op de voorkant van het beroemde tijdschrift en daarop is een aardig wasbordje te zien. In een backstage-video vertelt Donny: "Wanneer was ik in de beste shape van mijn leven? Ik denk wel echt nu. Ik ben 25 en ik merk dat ik nu wel in een next level groeifase zit."

Als Donny de foto op zijn Instagram-pagina deelt, krijgt hij veel reacties van verblufte volgers. "Pff, dit is bijna elke man zijn droom, respect", schrijft iemand bijvoorbeeld. "Heel ziek, Donny", reageert een ander.

Kritiek

Donny Roelvink kreeg vorige maand nogal wat kritiek vanwege zijn uitspraken dat hij voor zijn dertigste miljonair wil zijn (zie de bovenstaande video). "Ik ben eigenlijk gewoon erachter gekomen wat ik echt daadwerkelijk wil", zei de zoon van Dries Roelvink op Instagram. "Ik wil voor mijn dertigste miljonair worden. Ik ben het nog niet. Dus die uren dat ik dan een keertje op een feestje ben, dat zijn de uren die ik veel beter had kunnen besteden. Dat zijn de uren die het verschil gaan maken."

Zijn uitspraken maakten heel wat los bij zijn volgers. Zo werd er onder meer gereageerd: "Eerlijk? Het klinkt niet echt gezond, eerder onzeker. Een grote berg geld gaat je echt niet gelukkig maken, dat weet ik uit ervaring. Wat je wel gelukkig kan maken is te leren genieten van kleine dingen die je vaak gaat zien als je heel veel tijd hebt, en dat heb je als je niet voortdurend “succes” en hebben van geld najaagt", aldus een volger.

En een ander zei: "Dus je hebt kanker gehad, een zwaar auto-ongeluk achter de rug en dan denk je dat rijk worden belangrijk is." Weer iemand anders reageert: "Lieve schat er zijn zoveel mooie kleine dingen in het leven en geld heb je inderdaad nodig anders kan je niet leven. Maar het grote geld najagen? Geniet van elke dag en wees blij dat je elke dag gezond uit bed mag komen. Veel succes in je verdere leven."

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Donny kreeg ook bijval. "Jij snapt het neef", aldus een volger. En ook: "You go Donny..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.