Terug

Volg Shownieuws

Dotan: door mijn fouten kon ik groeien

Dotan: door mijn fouten kon ik groeien

Nieuws

25 mei 2021, 07:36

Ten tijde van de ophef rond de nepaccounts van Dotan op social media, was de zanger bang dat hij nooit meer op een podium zou staan. De muzikant vertelt dinsdag in het AD dat die zorgen hem destijds vaak wakker hielden.

"Ik heb fouten gemaakt, echt stomme dingen gedaan. Sorry gezegd. En heb wakker gelegen. Ik heb niet voor niets zeven jaar over mijn album gedaan", aldus de 34-jarige over de tijd waarin hij zijn muziek een zetje probeerde te geven door nep-fanaccounts aan te maken op sociale media. Hij legt uit dat zijn nummer Mercy gaat over de draad weer oppakken. "De song vertelt dat je pas verder kunt wanneer je jezelf vergeeft. Dat is een bevrijding. Het idee dat je niet alleen baalt wanneer je achterom kijkt. Ik ben ook dankbaar. Want door die fouten kon ik groeien en sta ik nu waar ik sta."

Het voelt voor de zanger nog steeds als een opluchting dat hij in 2019 bekend durfde te maken dat hij homo is. Inmiddels is hij twee jaar met zijn Amerikaanse vriend Grant. "Ik ben supergelukkig. Als muzikant en mens. Grant steunt me in alles wat ik doe, hij gaat vaak mee op tournee, hij is trots op mij en ik op hem. Het is mooi om hem in mijn leven te hebben."

Paus

De zanger stond met drie singles hoog in de Italiaanse hitlijsten. Dotan zong in verschillende nationale televisieprogramma's en werd zelfs uitgenodigd om op te treden voor de paus in Show do Vaticano, dat jaarlijks op kerstavond wordt uitgezonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.