Terug

Volg Shownieuws

Dotan te horen in aflevering Grey's Anatomy

Nieuws

24 mrt 2022, 13:22

Dotan deelt donderdag fantastisch nieuws. Zijn liedje 'With You' zal later op de dag in een aflevering van de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy te horen zijn.

De zanger laat weten dat hij tijdens het schrijven van het nummer het gevoel had dat dit bij de laatste scène van een grote film hoorde en dat het fantastisch voelt dat het nu gebruikt gaat worden voor een van zijn favoriete series. Het nummer is te horen in bovenstaande video.

Via zijn sociale media kanalen deelt hij mooie foto's van hem in verschillende scènes van de serie (te zien in onderstaande Instagram post). Fans reageren enthousiast op zijn fotoshop creaties. Zo reageert iemand: "Aaa so proud of you! those photos are amazing hahaha."

Het is niet de eerste keer dat een liedje van Dotan wordt afgespeeld tijdens de ziekenhuisserie. Afgelopen december was zijn nummer 'Satellites' te horen in de openingsscène van een aflevering.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.