Terug

Volg Shownieuws

Doutzen Kroes stopt met carrière

Nieuws

28 jan 2022, 17:00

Doutzen Kroes zet een punt achter haar carrière. Het topmodel zegt klaar te zijn met de corruptie...

Het voormalig Victoria's Secret-model zegt tot dit inzicht te zijn gekomen in de coronacrisis. Dit vertelt ze in een podcast van Isa Kriens. "Toen corona kwam postte ik: ’Thank you corona.’ Ik dacht: ’Dit is zo’n inspiratie.’ Want zo kun je het ook zien. Je kunt ook kijken naar de zelfreflecties die we allemaal met elkaar meemaken, omdat je naar binnen keert en niks meer kan. Mijn sneltrein kwam tot stilstand en ik kon uitstappen."

Doutzen zag in dat ze eigenlijk alles heeft. "Een leuk gezin, gezonde kinderen, een leuke man, mooie familie en allemaal lieve mensen om me heen. Waarom doe ik eigenlijk wat ik doe en wat zijn mijn beweegredenen, vroeg ik me af. Toen dacht ik: ’Ik ga nog één keer de opdracht afmaken die ik al in mijn agenda heb staan om te ervaren of ik het met mijn hart of m’n hoofd doe."

Pauze of pensioen

Ze deed een laatste shoot in Parijs, waar ze in de studio een geluksmoment beleefde toen ze een coronakritische post op Instagram plaatste. "Dat ik met de wereld mocht delen hoe ik er echt in sta en hoe ik me voel. En ook dat ik heel veel vrijheid voelde dat ik dit werk niet meer wilde doen. Ik besloot: ’Ik ga mijn agentschap bellen, ik ga niet meer door, ik vind het eigenlijk wel heel fijn zo’."

Ze laat de deur wel op een kiertje voor een rentree in de toekomst. "Misschien is dit een pauze, maar misschien is dit ook wel mijn pensioen. Misschien ga ik nooit meer beginnen, maar wie weet."

Onder vuur

Doutzen lag de afgelopen tijd flink onder vuur door haar coronakritische uitspraken en posts op sociale media. Onlangs kreeg ze felle kritiek toen ze de video - die je hieronder ziet - deelde.

Doutzen weer flink onder vuur
4:41
Doutzen weer flink onder vuur

Ook zorgt ze voor nogal wat commotie, omdat ze het afgelopen jaar duizenden euro's aan coronasteun heeft ontvangen.

Doutzen ontving duizenden euro's coronasteun
1:16
Doutzen ontving duizenden euro's coronasteun

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.