Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob gepikeerd en doet oproep

Nieuws

1 mei 2023, 13:55

Douwe Bob (30) hoopt dat mensen hun Nederlandse vlaggen op 4 en 5 mei "uit respect" op de officiële manier willen ophangen. Op Twitter doet de zanger een oproep aan zijn volgers.

"Lieve mensen, zullen we de ondersteboven vlaggen op 4 en 5 mei uit respect voor de vermoorde mensen en helden even omdraaien weer? Daarna kunnen we gewoon weer ruzie maken", schrijft de zanger.

De omgekeerde vlag is regelmatig te zien als een vorm van protest en de afgelopen tijd vooral bij coronademonstraties en boerenprotesten. Het gebruik ervan is ontstaan in de Nederlandse zeevaart, om aan te geven dat een schip in nood verkeerde.

Huwelijksdetails

Binnenkort stapt Douwe Bob in het huwelijksbootje met zijn partner Anouk. Douwe Bob onthulde alvast wat details over zijn bruiloft. Meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Steun aan Mia & Dion

Onlangs stak de zanger het Nederlandse songfestivalduo Mia Nicolai en Dion Cooper een hart onder de riem. Hij vindt dat het publiek zich moet richten op die drie minuten op het podium die er straks daadwerkelijk toe doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.