Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob heeft hersenschudding na aanrijding met flitsbezorger

Nieuws

10 juni 2022, 15:56

Douwe Bob (29) heeft donderdagavond een lichte hersenschudding opgelopen. Hij werd gesneden door een flitsbezorger op een scooter en reed met zijn hoofd tegen een paal aan. Dat schrijft de zanger op Facebook. "Begin wel goed ziek te worden van die flitsbezorgertjes", voegt hij daaraan toe.

Ingewijden meldden vrijdag dat Douwe Bob donderdagavond na een incident op het Java-eiland in Amsterdam meegenomen was door de politie. De zanger wilde zijn ID-bewijs niet tonen en kreeg daarvoor een boete. Douwe Bob bevestigt op Facebook de boete: "Wat een wereld."

Yvonne Coldeweijer bracht het verhaal over de aanhouding vrijdag op haar juicekanaal Life of Yvonne. Volgens Coldeweijer had hij "een agressieve houding en wilde hij niet meewerken".

Het management van Douwe Bob reageerde vrijdag niet op het verzoek om een reactie.

Douwe Bob vroeg omstanders om zijn aanhouding door de politie te filmen, aangezien hij het er niet mee eens was. De volgende dag plaatste hij een video van de aanhouding op Facebook. Bekijk de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.