Terug

Volg Shownieuws

'Douwe Bob was heel onaardig tegen Raven van Dorst'

Nieuws

7 juli 2022, 21:08

De geruchten lijken te kloppen: Douwe Bob en Raven van Dorst hebben inderdaad een conflict met elkaar gehad. Althans, dat zegt Hanneke Groenteman in de podcast Teun & Gijs Vertellen Alles.

Vorige maand was Douwe samen met Katja Schuurman te gast in Ravens programma Boerderij van Dorst, zo is ook te zien in de video bovenaan deze pagina. Alleen de uitzending was nog niet eens afgelopen of er gingen al allerlei verhalen rond. Zo meldden diverse juicekanalen dat Douwe onaardig tegen crewleden zou zijn geweest en zich zelfs agressief zou hebben gedragen.

'Heel onaardig'

De geruchten blijven niet onbesproken tijdens de podcast van Gijs Groenteman en Teun van de Keuken, die inderdaad 'alles vertellen'. "Douwe Bob is heel onaardig geweest tegen Raven, dat de opnames waren bijna gestopt", begint Gijs.

Hanneke kan het verhaal beamen. Zij is niet alles te gast in de podcast, maar was ook in Boerderij van Dorst, na de opnames met Douwe. "Ik hoorde het ook hoor. Ik hoorde het daar op de boerderij dat het wel heel spannend was geweest die avond. Spannend in de zin van bijna ruzie."

Derde seizoen Ruzies of niet, Boerderij van Dorst is een succes. Het programma keert dit najaar zelfs weer terug op tv met een derde seizoen. In de afgelopen reeks waren onder anderen Anouk, Hans Klok en Maxim Hartman te gast. Maar ook Gordon, zo is te zien in de video hieronder.

Gordon bij Boerderij van Dorst
1:25
Gordon bij Boerderij van Dorst

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.