Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob weer boos: 'Klaar nu'

Nieuws

11 feb 2024, 11:48

Douwe Bob is weer zwaar geïrriteerd geraakt tijdens een interview. Na zijn eerdere confrontatie met de Telegraaf, is hij nu met een andere grote krant in conflict geraakt...

De zanger onthulde onlangs een alcoholverslaving te hebben (zie video) en is inmiddels alweer een tijdje nuchter. In gesprek met het AD vertelt Douwe openhartig over zijn huidige levenssituatie, maar als het volgens de zanger te lang over zijn alcoholprobleem gaat, trekt hij aan de bel. "Driftig staat hij op", valt er te lezen in het artikel. "Hij doet zijn jas aan en trekt vastberaden de klep van zijn pet nog iets dieper over zijn ogen. ‘Het is klaar nu,’ zegt hij. ‘Ik heb hier geen zin meer in. Ik wil geen interview meer met je doen.’"

"Luister het bandje maar terug, je stelt drie keer dezelfde vraag", zou Douwe ook hebben gezegd, om vervolgens cynisch toe te voegen: "En je neemt alles op, dus je zult dit ook allemaal wel opschrijven."

Toch loopt Douwe het restaurant niet uit en als zijn boosheid is gezakt wordt het interview uiteindelijk toch afgemaakt. Aan het einde zegt hij grijnzend blij te zijn dat ze er toch nog uit zijn gekomen. "Het is allemaal nogal vers. Blijkbaar drukte je op een pijnpunt waar ik nog mee moet leren omgaan. En uiteindelijk zijn we ook gewoon wie we zijn. Misschien moet je juist wel opschrijven wat er in het begin van het interview gebeurde. Dat kan ook juist krachtig zijn. Kijk maar wat je doet."

Hij zegt in ieder geval echt nooit meer te gaan drinken, al blijft dat soms moeilijk. "Ik ben een intense gast. Deze dagen ben ik steeds bezig met interviews en met repeteren voor de tour die eraan komt. Aan het eind van zo’n dag wordt het soms erg veel en dan zou ik echt een arm geven voor een fles wijn. Gewoon om te verdoven", aldus de zanger.

Rattenstreken

Eerder deze week wilde verslaggever Jeroen Holtrop van Telegraaf TV hem ook naar zijn problematiek vragen, maar dat resulteerde in een verhitte discussie.

Yvonne Coldeweijer en Patty Brard claimden recent al te weten dat Douwe Bob niet alleen aan drank, maar ook aan drugs verslaafd was. Yvonne zei daarbij dat de zanger dat bewust verzweeg 'omdat dat nog ongezelliger klinkt'. Interviewer Jeroen vroeg nog maar eens of dat klopt, waarop Douwe Bob geïrriteerd van zich af beet.

"Zonde man. Je probeert juist een soort van leuk ding te doen… Je kan natuurlijk vragen wat je wil, natuurlijk. Ik snap natuurlijk… Je probeert altijd je rattenstreken te doen en dat moet je ook doen", stamelde Douwe.

Tekst gaat verder onder de video.

'Soms tegen het kwaadaardige aan'

Over zijn drankverslaving zei hij recent nog: "Het is soms tegen het kwaadaardige aan en ik wil me daar verre van houden. Ik heb er gewoon een veel te leuk leven voor. Het wordt natuurlijk een ander verhaal als de kids ouder worden en ze zouden hen erbij betrekken." Bekijk hieronder meer video's over Douwe Bob.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.