Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob wordt weer vader

Nieuws

6 jan 2022, 14:29

Babynieuws! Douwe Bob wordt binnenkort voor de tweede keer vader. Op social media maakt hij het verrassende nieuws bekend.

Eind vorig jaar verwelkomde hij zijn eerste kindje, een dochtertje genaamd Bobby Lou. Binnenkort krijgt zij er een broertje bij, want Douwe verwacht een kindje met zijn ex-vriendin Anouk.

Zo deelt hij onderstaande foto en schrijft: "Wij zijn trots. Anouk en ik krijgen een zoon. We probeerde het bijna 3 jaar en het is bijna 5 maanden geleden dus toch gelukt. We houden in elke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en Bobby Lou krijgt een lief broertje. Het leven is een wervelwind. Ride it!"

Bobby Lou

De zanger is vorig jaar voor het eerst papa geworden. Samen met Loes van Delft is hij op 9 december vader geworden van dochter Bobby Lou. Shownieuws is toentertijd bij Douwe Bob langsgegaan, dit is te zien in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.