Terug

Volg Shownieuws

Deelnemer Restaurant Misverstand overleden na opnames

Deelnemer Restaurant Misverstand overleden na opnames

Nieuws

7 okt 2021, 17:08

Erg verdrietig nieuws over Restaurant Misverstand. Deelnemer José is op 62-jarige leeftijd overleden.

Dit maken haar collega's bekend op Instagram. "Vlak na de opnames van Restaurant Misverstand overleed José", valt te lezen op de Instagrampagina Alzheimer Nederland. Haar collega Henriëtte: "Dit plotselinge verlies heeft er behoorlijk ingehakt. Wat blijft is dankbaarheid dat we haar hebben leren kennen."

"José was misschien wel de meest enthousiaste deelnemer", schrijft haar collega. "Ze kwam altijd als eerste aan in het restaurant en ging als laatste weg. Ze bloeide er enorm op en kon zelf ook zo mooi verwoorden wat het met haar deed."

Genoten van genieten

"We hebben tijdens de opnames zo van haar ‘genieten’ genoten!" vervolgt ze. "Met haar droge humor. Haar zelf gemaakte speech bij de laatste opnamedag bracht iedereen in tranen, tot de geluidsman aan toe. Van ontroering én van het lachen." "We hadden het José enorm gegund om nog héél lang na te genieten van dit avontuur, samen met de andere deelnemers. Maar vooral samen met haar prachtige kinderen die veel te vroeg hun moeder zijn verloren. We zullen haar nooit vergeten. José - voor altijd in ons hart."

Onder andere de dochter van José reageert op het verdrietige Instagrambericht. "Trots op je lieve mam. We zullen je nooit vergeten." Ook veel anderen laten sterktewensen en condoleances achter in de reacties.

Restaurant Misverstand is sinds begin september weer op televisie te zien. In de video bovenaan de pagina zijn beelden uit het mooie programma te bekijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.