Terug

Volg Shownieuws

Dramatisch nieuws voor fans: BTS lange tijd niet op podium

Nieuws

14 juni 2022, 19:45

De Zuid-Koreaanse band BTS heeft een pauze aangekondigd. Tijdens die periode zullen de zeven leden geen muziek uitbrengen als groep, maar zich focussen op hun solocarrières.

BTS nam in het verleden ook al een aantal pauzes, maar toen ging het om een korte periode. De mannen beloofden wel meteen dat ze weer terug zullen komen als groep, maar een datum voor de comeback werd niet gegeven. "We gaan allemaal de tijd nemen om plezier te hebben en veel dingen mee te maken. We beloven dat we ooit zullen terugkeren, volwassener dan we nu zijn."

De boyband maakte het nieuws bekend in een video die BTS uitbracht ter ere van het 9-jarig bestaan van de groep. De mannen zeiden onder meer dat ze "een moeilijke periode" achter de rug hebben. Zo zei bandlid RM, die veel teksten schrijft voor de nummers van BTS, dat hij moeite had om teksten te verzinnen. Zijn collega Suga sloot zich daarbij aan.

In de afgelopen jaren groeide de groep uit tot een grote naam in de wereldwijde muziekindustrie. De band scoorde onder meer met hits als Dynamite, Butter en My Universe, de samenwerking met Coldplay. Deze maand bracht BTS nog het album Proof uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.