Terug

Volg Shownieuws

Dries Roelvink onthult bijzonder gezelschap op vakantie

Nieuws

28 juli 2024, 23:01

Dries Roelvink, van wie er misschien een grote droom uitkomt (zie video), vertelt tegen de Telegraaf over een bijzondere vakantie.

Dries gaat namelijk samen met Honoria naar Ibiza. Daar is het stel niet alleen, nee de hele familie gaat samen op reis. Dus zoons Dave en Donny, maar ook ex-vrouw Lucienne en kleinzoon Dean. "Ik vind het wel bijzonder dat Lucienne en Honoria zo goed met elkaar kunnen opschieten. Dean heeft dus twee oma’s bij zich de komende dagen."

Nieuwe liefde?

Binnenkort zou het zo maar eens kunnen zijn dat er nog iemand mee gaat met de Roelvinkjes; er gaan verhalen rond dat Dave aan het daten zou zijn met een Rumag-presentatrice. Dave heeft inmiddels zelf gereageerd voor de camera van Shownieuws (zie video hieronder)...

Dave Roelvink over mogelijke nieuwe liefde
2:06
Dave Roelvink over mogelijke nieuwe liefde

Breuk

Dave maakte eind 2023 bekend dat hij niet langer een relatie heeft met Jazzlyn (zie video hieronder). Na tweeënhalf jaar besloten ze uit elkaar te gaan.

Dave Roelvink en Jazzlyn uit elkaar
4:32
Dave Roelvink en Jazzlyn uit elkaar

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.