Terug

Volg Shownieuws

Droevig nieuws van Arie en Romy Boomsma

Droevig nieuws van Arie en Romy Boomsma

Nieuws

12 nov 2020, 11:20

Romy Boomsma, de vrouw van Arie Boomsma, heeft op haar social media een droevig bericht gedeeld met haar duizenden volgers. De twee hebben deze week hun katje Mien moeten laten inslapen.

Zo laat Romy weten: "Mien is er niet meer. We wisten dat ze een beetje een zorgpoesje was omdat ze veel te vroeg geboren is, maar het leek de goede kant op te gaan."

Maar de afgelopen tijd ging het toch een stuk slechter met het katje. "De afgelopen tijd groeide ze niet tot nauwelijsk wat we toch zorgwekkend vonden en bij de dierenarts bleek waarom. Haarl ijfje zat vol ontstekingen zonder enige kans op overleven. Alles wat mis kon zijn was mis en we konden niet anders dan haar in laten slapen."

Romy en Arie waren in korte tijd toch al erg aan Mien gehecht en ze vinden het dan ook erg treurig. "Zo, zo naar en verdrietig. We waren ontzettend dol op haar ook al was ze maar zo kort bij ons..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.