Terug

Volg Shownieuws

OM Antwerpen: Drugshandel Imanuelle Grives hoe dan ook strafbaar

Nieuws

23 juli 2019, 11:39

Ook als Imanuelle Grives op het Belgische festival Tomorrowland enkel drugs verhandelde als voorbereiding op een rol, heeft ze strafbare feiten gepleegd. Dat zegt het Openbaar Ministerie van Antwerpen over de 34-jarige Nederlandse die zondag werd gearresteerd op verdenking van drugshandel.

Imanuelle zit in de gevangenis van Antwerpen in afwachting van een besluit in de raadkamer vrijdag over verlenging van haar aanhouding. Volgens een woordvoerder van het OM wordt nog onderzocht of haar verklaring, waarin ze toegeeft drugs te hebben verkocht omdat ze een rol aan het voorbereiden was, "kan kloppen". "Het is een heel dubbel verhaal. Het blijven strafbare feiten".

De actrice werd tijdens een controle door speciale politieteams aangehouden met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine op zak. Ook op haar Airbnb-adres zijn drugs gevonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.