Terug

Volg Shownieuws

Dua Lipa brengt nummer uit met deze bekende Nederlandse DJ

Dua Lipa brengt nummer uit met deze bekende Nederlandse DJ

Nieuws

9 dec 2020, 21:08

Dua Lipa slaat de handen ineen met een wel heel bekende DJ. Niemand minder dan Don Diablo is te horen op het nummer 'Levitating' dat vrijdag uitkomt.

"So hyped", schrijft Don Diablo bij de insta post waarin hij het nieuws deelt. Hij is samen met Dua Lipa en rapper DaBaby te horen op het nummer van Dua Lipa.

Dua Lipa heeft de afgelopen weken vaker nummers met bekende artiesten uitgebracht. Eerder waren al Missy Elliott, Madonna en Gwen Stefani te horen op nummers van de Britse zangeres.

MTV Cribs

En ook Don Diablo zit niet stil. Zo is zijn huis te zien in MTV Cribs. Peperdure auto's, grote inloopkasten en meer pracht en praal: de sterren showen hun spullen graag in het programma MTV Cribs. De show is na jaren van afwezigheid weer terug op de beeldbuis.

Aan DJ Don Diablo de eer om zijn optrekje te laten zien. Aan ons geeft hij alvast een exclusief voorproefje, zoals je kan zien in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.